HAZAI ÉS KÜLFÖLDI MODELLEK A PROJEKTOKTATÁSBAN

Nemzetközi Tudományos Konferencia


A konferencia helyszíne: Óbudai Egyetem 1034 Budapest, Doberdó u. 6. (a Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar épülete) Schmalz terem (félemelet).

A konferenciára előadással és poszterbemutatóval lehet jelentkezni. A szekciókban az előadások időtartama 15 perc, melyet 5 perc hozzászólás követ. A poszterek a poszterszekcióban mutathatók be. Egy poszter szóbeli bemutatására 5 perc áll rendelkezésre, majd az érdeklődők szakmai diskurzust folytathatnak a szerzőkkel a bemutatott kutatásokkal kapcsolatban. A poszterszekció kiváló lehetőséget ad a kutatások különböző aspektusainak kötetlenebb formában történő megvitatására.

A szekciók munkáját a Tudományos Bizottság által felkért elnökök moderálják. A konferencia nyelve magyar és angol. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk. Az elfogadott publikációk ISBN kóddal ellátott konferencia kiadványban jelennek meg, melyet elektronikus formában, a konferencia napján a résztvevők megkapnak.

Kérjük használja ezt a sablont a rövid kivonat elkészítéséhez!

Kérjük használja ezt a sablont a teljes közlemény elkészítéséhez!

Kérjük használja ezt az útmutatót a poszter elkészítéséhez!

A konferencia regisztrációs díja: 10.000 Ft, mely tartalmazza a részvételi díjat, a konferenciakiadványt, az ebédet, valamint a kávészünetekben felszolgált kávét, vizet és aprósüteményt. 2018. 04.25-ig történő átutalás esetén 20%-os kedvezményt adunk. A kedvezményes részvételi díj 8000 Ft. (Az összegek az általános forgalmi adót is tartalmazzák.)

Kérjük a regisztrációs díjat legkésőbb 2018. 05.18-ig az Óbudai Egyetem 10032000-00291350-00000000 bankszámlájára átutalni szíveskedjenek. A banki átutalás közleményében a következőket kérjük feltüntetni:

  • résztvevő neve,
  • 050100500 témaszám,
  • Projektoktatás 2018.